Najava za Star Film Fest 2017

Četvrtu godinu za redom Star Film Fest otvara svoja vrata za sve filmoljupce, u razdoblju od 31. kolovoza do 2. rujna 2017.

Otvorenje festivala održat će se u prostoru Starog grada do kojega će posjetitelji od Trga bana Josipa Jelačića moći povesti turističkim vlakićem. Za Vas smo osim projekcija filmova pod zvijezdama organizirali koncerte na otvorenom na kojima možete uživati u glazbi mladih glazbenika, te filmske radionice i predavanja na kojima možete obnoviti svoje znanje o filmu, ali i naučiti nešto novo.

Ove godine ćemo na otvaranju festivala otvoriti foto izložbu pod nazivom “Rascvjetani Sisak” za čiji natječaj smo od Vas tražili da zabilježite cvijet u svoj njegovoj raskoši na lokacijama grada Siska. Natječaj za fotografiju pravi je put da nam predstavite sebe i svoja djela, na neki novi i kreativan način, a mi ćemo se pobrinuti da nagrada bude vrijedna truda te motivacija za one koji će nam se priključiti iduće godine.

Puni smo iznenađenja, samo ste nam potrebni Vi! Pozivamo vas sve da se priključite uz autore i volontere te uživate u filmovima zajedno s nama.