STAR FILM FEST | O festivalu
2
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

O festivalu

Četvrti SFF

 

Četvrti Star Film Fest održat će se od 31. kolovoza do 2. rujna 2017.  Projekcije će se održavati na predivnim gradskim lokacijama utvrde Starog grada, te Nazorovog šetališta.

Osim standardnih filmskih i fotografskih radionica, održat će se natječaj za fotografije i umjetničku instalaciju inspiraranu filmom, izložba umjetničkih instalacija te slikarska izložba.

Filmske kategorije su: dokumentarni, eksperimentalni, igrani, industrijski i animirani film.

Filmovi koji se prijavljuju ne smiju biti stariji od 2014. godine. Autori koji prijavljuju filmove moraju biti punoljetne osobe i ne stariji od trideset i pet godina.

Prijave se otvaraju 10.03.2017. godine i trajati će do 10.06.2017. godine.

Glazba, neizostavni dio filmova, također će dobiti svoje mjesto pod festivalskim zvijezdama. Tijekom trajanja festivala, uživat ćemo uz glazbu mladih umjetnika čija će imena ostati iznenađenje do 31. kolovoza 2017. godine.

Cilj četvrtog po redu Star Film Festa je promicanje filmske kulture i umjetnosti u gradu Sisku i Sisačko–moslavačkoj županiji, propaganda filmske kulture i umjetnosti, spajanje mladih filmaša i filmoljubaca iz Hrvatske i svijeta, te razmjena iskustava.

Send this to friend