Otvoren Foto natječaj „Stvarni Sisak“

Foto natječaj „Stvarni Sisak“

Za sve ljubitelje fotografije za Vas i ove godine imamo primamljiv zadatak. Ovogodišnja tema je Stvarni Sisak. Što to mi želimo od Vas? Želimo vidjeti umjetnost na djelu. Okrenite se oko sebe i pogledajte svoj grad drugim očima. Što ga obilježava u današnje vrijeme? Ljepote pejzaža grada Siska već ste sigurno zabilježili svojim fotoaparatima. Ali što je s onom malo manje lijepom stranom našeg grada.

Voljeli bi vidjeti stvarni Sisak. A što je to stvarno? Stvarne su situacije, ljudi i njihovi životi. Ove godine bi voljeli da nam prikažete socijalnu dimenziju grada Siska. Pokažite nam fotografije koje potiču raspravu o problemima svakodnevice. Pošaljite snažnu poruku svojim  fotografijama i senzibilizirate javnost. Sigurni smo da će vaša kreativnost i dobro oko otkriti takve priče.

Radujemo se vašim uradcima koje vas molimo da nam pošaljete do 15.8.2016. na e-mail: foto@sfilmfest.com s naslovom „Za foto natječaj“, zajedno sa ispunjenom prijavnicom.  Prijavnicu i pravilnik možete preuzeti ispod ovog članka. Najbolje fotografije odabrati će stručni žiri Star Film Fest-a te će biti objavljene na izložbi tijekom trajanja festivala, a autori dobiti vrijedne nagrade na samom festivalu.

Prijavnica 2016

Pravilnik