Star Gardens, filmovi pod zvjezdanim nebom

Šesti Star Film Fest je iza ugla, a mi nismo zaboravili da su naši filmoljupci uvijek gladni dobrih filmova. Stoga ćemo vas podsjetiti na najbolje filmove koje ste imali prilike gledati na prijašnjem izdanju festivala. Pitate se što smo vam pripremili? U pitanju je Star Gardens, događaj koji će upotpuniti tople ljetne večeri projekcijama na otvorenom pod zvjezdanim nebom. Prva projekcija održat će se 3. kolovoza s početkom u 21h u dvorištu obitelji Werft, također znanog pod nazivom Oma’s Garten na adresi Ulica kralja Tomislava 26 u Sisku.

Drugi Star Gardens održat će se 9. kolovoza s početkom u 21h u dvorištu Gradskog muzeja Sisak na adresi Ulica kralja Tomislava 10, a treći Star Gardens će se održati u dvorištu obitelji Margić u istom terminu na adresi Ulica kralja Tomislava 9. Mi smo se pobrinuli za dobre filmove, ugodnu atmosferu i ambijent, te nam jedino falite vi.

Neki od filmova koje možete očekivati na Star Gardens projekcijama su “Lovačka sreća” autorice Maje Alibegović – film koji je odnio nagradu najboljeg dokumentarnog filma, “Stuck in rutLuke Padežanina – pobjednički film u kategoriji igranog filma, “EnoughAnne Mantzaris – pobjednički film u kategoriji animiranog filma, Tete D’Olivier autorice Armelle Mercat koji je odnio nagradu najboljeg filma po izboru publike i Monday – German love story autorice Sophie Linnenbaum, igrani film koji je odnio titulu najboljeg filma u svojoj kategoriji.

Vidimo se na Star Gardensu! I ne zaboravite, sve je besplatno.